Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Accident cu răniţi în Focşani


Două persoane au ajuns la spital, aseară, după ce mașina în care se aflau a fost implicată într-un accident rutier. Incidentul s-a produs în jurul orei 17.00, la intersecția Bulevardelor Unirii și București. În accident a fost implicat un autoturism Dacia și un BMW. Victimele, o femeie și o copilă, au primit îngrijiri medicale la locul accidentului, după care au fost transportate la spital.
Polițiștii spun că vinovată de producerea accidentului ar fi femeia care se afla la volanul autoturismului Dacia, Mariana G., care a trecut pe culoarea roșie a semaforului, fiind izbită de BMW-ul condus de Ioan P., care circula regulamentar. „Din primele verificări, rezultă că autoturismul Dacia care circula pe direcția Anghel Saligny – 1 Decembrie a trecut pe culoarea roșie a semaforului, moment în care a fost lovit de un autoturism BMW, care circula regulamentar dinspre Bulevardul Unirii către Bulevardul București. În urma accidentului, a rezultat rănirea a două persoane care se aflau în Dacia. Continuăm cercetările”, a declarat inspectorul Aurel Cristian.
La prima vedere, cele două victime păreau a fi rănite ușor, șocul fiind mai puternic, însă un diagnostic exact vor da medicii. Femeia care ar fi provocat accidentul și un băiat, care se afla tot în Dacie, au scăpat fără răni.
Impactul a fost destul de puternic, Dacia s-a răsucit de câteva ori, iar persoanele care se aflau în autoturism au fost aruncate prin geam. În primă fază, la locul accidentului s-a deplasat o ambulanță. Medicii i-au acordat îngrijiri medicale femeii, după care au decis să o transporte la spital pentru investigații suplimentare. Pentru că nici copila nu se simțea bine, a mai venit o ambulanță, ea fiind transportată la spital.
La față locului s-a deplasat și o autospecială din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani pentru a spăla carosabilul. Pentru câteva zeci de minute traficul în zonă s-a desfășurat cu dificultate, iar polițiștii au fost nevoiți să dirijeze circulația.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?