Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Cerere de liberare provizorie, respinsă


Ionel C., unul dintre bărbații din Slobozia Bradului care în luna iunie a fost prins în flagrant de procurorii DIICOT Vrancea vânzând droguri, va rămâne în arest. Ieri, magistrații Tribunalului Vrancea au respins cererea de liberare provizorie sub control judiciar formulată de inculpat. Reamintim că la începutul lunii iunie, Ionel C., Ionel I., ambii din Slobozia Bradului, împreună cu  Geanina V., din Râmnicu Sărat, au fost reținuți pentru trafic de droguri.
Cei trei au încercat să vândă unui investigator sub acoperire aproximativ 80 de grame de rezină de canabis.
Potrivit procuro-rilor, fata ar fi fost cea care ar fi primit „marfa” din Italia, de la o cunoștință.
La data flagrantului, la începutul lunii iunie, drogurile au fost aduse în județ de Geanina și ascunse în preajma unui popas de la Tâmboiești, într-un lan de porumb.
Învinuiții au fost precauți în ceea ce privește poliția și     s-au întâlnit cu investigatorul pentru a încheia tranzacția numai după ce au considerat zona sigură. Presimțirea  legată de polițiști s-a adeverit în momentul în care cei trei au fost înconjurați și percheziționați.
La imobilizare, Ionel C. s-a împotrivit amenințând polițiștii cu un spray paralizant și cu un cuțit. După ce învinuiții au fost încătușați și duși la parchet, s-a constatat că rezina de canabis nu avea 80 de grame ci numai 72,12.
În urma audierilor, atât fata cât și bărbații au fost reținuți pe bază de ordonanță și mai apoi prezentați în fața judecătorului cu propunere de arestare preventivă, primind și mandate de arestare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?