Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Un elev din Slobozia Bradului a ajuns la spital cu fractură de claviculă


   Un băiat de 13 ani, din comuna Slobozia Bradului, a ajuns la spital după ce a fost împins de un coleg și s-a lovit de o bancă. Incidentul s-a petrecut marți, într-o sală de clasă de la Åžcoala Slobozia Bradului, în timpul unei pauze. Între doi băieți au apărut neînțelegeri, iar un al treilea ar fi intervenit, el fiind împins, după cum spune directoarea școlii. Victima s-a dezechilibrat și s-a lovit de o bancă. Potrivit informațiilor primite de la anchetatori, băiatul ar fi suferit un traumatism la umărul stâng și o fractură de claviculă. El a rămas internat în Secția de Ortopedie a Spitalului Județean de Urgență din Focșani. 
   Polițiștii au aflat și ei despre acest incident, iar acum fac verificări pentru a stabili ce s-a întâmplat între copii, de au ajuns să se împingă. „La data de 10.12.2013, ora 22.00, polițiștii din Slobozia Bradului au fost sesizați despre faptul că la secția UPU a Spitalului de Urgență «Sfântul Pantelimon» Focșani s-a prezentat minorul B. D. A., de 13 ani, din localitate, care a fost diagnosticat cu traumatism umăr stâng prin agresiune, iar ulterior cu fractură 1/3 centimetri claviculă stânga prin agresiune, rămânând internat la secția ortopedie. În urma primelor verificări efectuate a rezultat faptul că la data de 10.12.2013, în jurul orei 16.00 în incinta școlii din localitate, în timpul pauzei, în sala de clasă, între doi elevi a izbucnit un conflict spontan în urma căruia minorul a fost impins. Acesta s-a dezechilibrat și s-a lovit de o bancă în zona umărului stâng. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, ne-au precizat polițiștii. 
   Directoarea Școlii din Slobozia Bradului, Voica Costache, a precizat că băiatul lovit ar fi intervenit pentru a aplana un conflict dintre doi colegi, moment în care a fost împins și s-a lovit de bancă. Profesoara a adăugat că situația va fi analizată în  consiliul profesoral și în funcție de ceea ce se va stabili, vor fi luate și măsuri. „A fost un incident nedorit. S-a întâmplat chiar în perioada când s-a sunat, iar profesorii se pregăteau să intre la oră. Când am intrat la clasă, am constatat incidentul. Doi elevi s-au luat la ceartă, iar un al treilea a mers să-i despartă, moment în care a fost lovit. Am anunțat părinții, mediatorul școlar și poliția, pentru că avem o colaborare bună cu aceștia. Cazul urmează să fie analizat în cadrul consiliului profesoral pentru a se stabili ce măsuri vom lua”, a susținut directoarea Voica Costache.   
   Directoarea Åžcolii Slobozia Bradului a adăugat că, zilnic, sunt de serviciu câte 5 profesori, dar cu toate acestea se mai petrec și astfel de incidente. 

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?