Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639

Doi morţi şi patru răniţi pe centura Focşaniului


Două persoane au murit, vineri seară, în urma unui grav accident de circulație care s-a produs pe Calea Munteniei la ieșirea din Focșani. De asemenea, alte patru persoane au fost rănite, două grav și două ușor. În accident au fost implicate două autoturisme marca Dacia.
Polițiștii spun că tragedia s-a produs din cauza neatenției unuia dintre șoferi, Dan Ochian, de 42 de ani, din Focșani. Acesta, în timp ce conducea un autoturism marca Dacia Logan către Mărășești, într-un moment de nea-tenție, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a intrat pe contrasens și a izbit o Dacia 1310 condusă regulamentar, din sens opus, de Gelu Grama, din Golești. În urma impactului au murit ambii șoferi. Dan Ochian a murit pe loc iar Gelu Grama a murit la scurtă vreme, în spital. De asemenea, pasagera care se afla pe bancheta din dreapta față a autoturismului Dacia Logan și o fetiță de 10 ani care se afla în autoturismul Dacia 1310 au fost rănite grav. În autoturismul Dacia 1310 se mai aflau o femeie și un copil care au scăpat cu răni ușoare.
La fața locului s-au deplasat cinci echipaje de la ambulanță, descarcerare și poliție. Medicii nu au mai putut face nimic pentru unul dintre șoferi deoarece era deja decedat. Toate celelalte victime au fost preluate de echipajele de la ambulanță și transportate la spital însă celălalt șofer, Gelu Grama, nu a mai putut fi salvat. Deoarece nu au existat martori la accident, polițiștilor le-a fost greu să înțeleagă modul în care s-a produs accidentul iar traficul în zonă a fost închis circa 30 de minute iar ulterior s-a circulat pe o singură bandă. „Accidentul s-a datorat neatenției șoferului care se afla la volanul autoturismului marca Dacia Logan. Acesta a pătruns pe contrasens și a intrat în autoturismul marca Dacia care circula regulamentar. În urma accidentului ambii șoferi au decedat, iar alte patru persoane care se aflau în cele două mașini au fost rănite. Continuăm cercetările pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a produs accidentul”, a precizat comisarul șef Adrian Huzum, din cadrul Serviciului Poliției Rutiere. Locatarii de la blocurile din apropiere ne-au povestit că au auzit un zgomot puternic iar în momentul în care au ajuns la fața locului au văzut cele două mașini făcute praf și victimele încarcerate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?