Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

Agentul şef Silviu Dediu, înmormântat la Răduleşti


Agentul șef Silviu Dediu a fost condus, ieri, pe ultimul drum. Trupul neînsuflețit al polițistului a fost depus la Biserica de lângă Åžcoala numărul 9, iar ieri dimineață cortegiul funerar a plecat spre localitatea Rădulești, acolo unde fostul om al legii a și fost înmormântat. Înainte de a ajunge la locul de veci, mașina cu trupul neînsuflețit al agentului șef Silviu Dediu a trecut prin fața Inspectoratului de Poliție Județean, instituție pentru care acesta a muncit 20 de ani. Aici, polițiștii care se aflau la muncă au coborât pentru a-și lua rămas bun de la fostul lor coleg și au ținut un moment de reculegere. De asemenea, la intrarea în localitatea Rădulești, polițistul a fost așteptat de localnici, care au venit să-și ia rămas bun, și tot aici s-a ținut și o slujbă de pomenire.
Pentru ultima dată, trupul neînsuflețit al agentului șef a trecut prin fața casei în care spera să-și trăiască bătrânețea, alături de familie, iar după aceea cortegiul funerar s-a îndreptat către biserica din localitate pentru slujba de înmormântare. La înmormântare au participat peste 200 de oameni, iar dintre aceștia aproximativ 100 au fost colegi de serviciu ai polițistului. La funeralii au participat inclusiv comisarul Gicu Avasiloaie, șeful Poliției municipiului Focșani, comisarul șef Gheorghe Negoițescu, adjunct al șefului Poliției municipiului Focșani, comisarul șef Victor Norocea, adjunct al șefului Inspectoratului de Poliție Județean și comisarul șef Vasile Marin, șeful Serviciului de Ordine Publică.
Agentul șef Silviu Dediu a murit sâmbătă după-amiază, după ce în dimineața aceleiași zile ieșise din tură. Cauza care ar fi dus la moartea polițistului ar fi fost un stop cardio-respirator. Luna viitoare, polițistul ar fi împlinit 45 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?