Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Salată din piept de pui cu brânză de oi


Ingrediente:
un piept de pui
200 g brânză de oi
2-3 roșii
un ardei verde
o ceapă roșie 
3 linguri ulei de
măsline extravirgin
2 linguri oțet balsamic
zeamă de la 1/2 lămâie
sare, pătrunjel și busuioc

Mod de preparare:
Pieptul de pui se fierbe. După ce l-am fiert și l-am răcit, se toacă cubulețe.
Roșiile, ardeiul și ceapa se taie julien, brânza se taie cubulețe. Se pun toate într-un bol, se potrivește de sare, dacă mai este nevoie, și se stropesc cu un amestec de ulei de măsline extravirgin, oțet balsamic și zeama de lămâie.
Se amestecă ușor și se adaugă pătrunjelul și busuiocul tocat și se mai amestecă un pic.
Poftă bună!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?