Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Ucigaşul asistentei rămâne după gratii


Valentin Åžtefan, tânărul acuzat de uciderea unei asistente medicale, în fața unui cabinet de radiologie dentară din Focșani, rămâne în arest. Magistrații Tribunalului Vrancea au menținut, zilele trecute, starea de arest a inculpatului. Fapta pentru care este judecat tânărul, de numai 22 de ani, s-a petrecut în data de 24 martie, în jurul orei 18.00, când femeia închidea cabinetul de pe strada Aurora din municipiu. Anchetatorii spun că fapta a fost săvârșită cu scopul de a tâlhări. Tânărul fusese cu ceva timp în urmă la cabinetul de radiologie dentară pentru un consult, iar în ziua crimei revenise înarmat pentru a face rost de bani, probabil pentru a putea ajunge la Târgoviște, la iubita sa. Fără a gândi la urmările faptei sale, băiatul a înjunghiat asistenta, care nu a căzut la pământ ci a început să țipe, fapt care l-a speriat pe inculpat. Acesta a dispărut imediat din zonă. În timp ce victima sa se stingea pe patul de spital, Valentin pleca la Panciu, la domiciliul său.
Cuțitul folosit pentru comiterea crimei a fost găsit abandonat într-o parcare din zona Pieței Moldovei din Focșani. Inculpatul a reușit să plece la prietena sa la Târgoviște, unde a și fost prins după o săptămână.
În fața anchetatorilor, la primele audieri și-a recunoscut fapta, spunând că din cauza prețului ridicat al consultului a înjunghiat asistenta. Ulterior, la prezentarea materialului de urmărire penală, Valentin nu și-a mai recunoscut fapta, chiar dacă probele ADN de pe cuțit îl contrazic. Primul termen de judecată va avea loc în luna septembrie. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?