Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Incedii la Mopaf şi Garoafa


Din cauza temperaturilor ridicate, acoperișul unei hale dezafectate din cadrul fostei societăți Mopaf a luat foc, miercuri seara. Incendiul a fost anunțat în jurul orelor 23.00, prin intermediul numărului unic de urgență 112.
La fața locului s-au deplasat două echipaje cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani. Flăcările au mistuit acoperișul tip terasă cu învelitoare din bitum și carton asfaltat, pe o suprafață de circa 30 metri pătrați. Din primele cercetări, a rezultat faptul că focul a pornit de la căldura solară acumulată.
Joi, pompierii au intervenit și la Garoafa, unde la proprietatea unui localnic a izbucnit un incendiu. În data de 13 august, în jurul orei 01.00, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Anghel Saligny” al județului Vrancea a fost sesizat prin intermediul 112, despre incendiul izbucnit la casa lui Eugen M.. Pentru a stinge flăcările, la fața locului s-au deplasat două echipaje cu două  autospeciale de lucru cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani. În urma incendiului, a ars acoperișul locuinței construit din lemn cu învelitoare din tablă, pe o suprafață de circa de 50 metri pătrați. Cel mai probabil, din primele cercetări efectuate, incendiul a fost provocat de focul deschis în spații închise.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?