Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

„Saga Amurg: Lună nouă” – 11 premii Teen Choice


Vampirii au dominat gala Teen Choice Awards din 2010, filmul „Saga Amurg: Lună nouă” câștigând 11 premii, iar serialul de televiziune „The Vampire Diaries” fiind recompensat cu șase trofee.
Lungmetrajul „Saga Amurg: Lună Nouă” a fost marele învingător, la gala organizată la Gibson Amphitheatre din Los Angeles, câștigând 11 trofee Teen Choice, inclusiv la categoriile „cel mai bun film fantasy”, „cel mai bun rol negativ” și „cea mai bună «chimie» dintre personaje”. Kristen Stewart a fost desemnată cea mai bună actriță dintr-un film fantasy și cel mai bun star feminin al verii, iar Taylor Lautner, colegul ei din fraciza „Amurg”, a fost desemnat cel mai bun actor dintr-un film fantasy. Robert Pattinson, colegul lor din franciza „Amurg”, a fost desemnat cel mai bun star masculin al verii și cel mai bun actor într-un film dramatic, pentru rolul din lungmetrajul „Amintește-ți de mine/ Remember Me”. Serialul TV „The Vampire Diaries”, o altă producție cu vampiri, a fost recompensat cu șapte trofee Teen Choice.
Sandra Bullock a fost desemnată cea mai bună actriță într-o dramă, pentru rolul din „Povestea unui campion/ The Blind Side”, dar și cea mai bună actriță dintr-o comedie, pentru rolul din „Vrei să te însori cu mine?/ The Proposal”. Actrița americană a împărțit cu Betty White, colega ei din comedia „Vrei să te însori cu mine?/ The Proposal”, trofeul pentru cea mai bună secvență de dans dintr-un film.
Åži „Avatar”, spectaculosul lungmetraj SF regizat de James Cameron, a primit mai multe premii, impunându-se la categoriile „cel mai bun film SF”, „cel mai bun actor într-un film SF” (Sam Worthington) și „cea mai bună actriță într-un film SF” (Zoe Saldana). Gossip Girl” a fost desemnat „cel mai bun serial TV”, iar „Glee” s-a impus la categoria „cea mai bună comedie TV”.
La categoriile muzicale, Justin Bieber și Lady Gaga au primit trofeele Teen Choice pentru „cel mai bun cântăreț”, respectiv „cea mai bună cântăreață”.
Gala Teen Choice Awards, a cărei primă ediție a avut loc în 1999, este organizată anual de postul de televiziune Fox. În cadrul acestei gale sunt onorate cele mai mari realizări din muzică, cinematografie, sport, televiziune și modă, iar trofeele sunt acordate în urma voturilor exprimate de fanii cu vârste cuprinse între 13 și 19 ani. Câștigătorii primesc ca trofeu o placă de surf în mărime naturală – de departe premiul cu cele mai mari dimensiuni din showbiz -, al cărei design este personalizat în fiecare vară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?