Ediția: Joi 18 aprilie 2024 Nr. 6607
Ediția: Joi 18 aprilie 2024 Nr. 6607

VIDEO: Minionii 2 rulează în premieră la Happy Cinema

Cea mai mare franciză animată din istorie aduce pe marile ecrane povestea începuturilor: cum cel mai mare răufăcător din lume și-a întâlnit pentru prima dată emblematicii minioni, cum a format cea mai ticăloasă echipă din istoria filmelor și cum s-a confruntat cu cea mai ameninţătoare forță criminală adunată vreodată. Cu mult înainte de a deveni stăpânul răului, Gru – Steve Carell, nominalizat la Oscar® – este doar un băiat de 12 ani în suburbia anilor ‘70, ce complotează să conducă lumea din subsolul său. Dar lucrurile nu merg prea bine… Când Gru se întâlnește cu minionii – Kevin, Stuart, Bob și Otto – un nou minion care poartă bretele și are o nevoie disperată de a fi pe placul tuturor, această familie de ciudați își unește forțele. Împreună își construiesc primul bârlog, își proiectează primele arme și se străduiesc să execute primele misiuni.

Când infamul supergrup de superticăloși, Cei Șase Sălbatici, îl înlătură pe liderul lor – legendarul luptător de arte marțiale Willy Kobra – Gru, cel mai devotat admirator al lor, dă interviu pentru a deveni cel mai nou membru al grupului lor. Cei Șase Sălbatici nu sunt deloc impresionați de micul răufăcător aspirant, însă Gru îi depășește – și îi înfurie – și devine brusc inamicul de moarte al șefului grupării. Cu Gru acum pe fugă, minionii încearcă să stăpânească arta kung-fu-ului pentru a-l salva, iar Gru descoperă că până și băieții răi au nevoie de puțin ajutor de la prietenii lor.

Cu o acțiune mai spectaculoasă decât orice film din istoria Illumination și plin de umorul subversiv al francizei, Minionii 2 rulează, spre deliciul întregii familii, la Happy Cinema. Trailerul este disponibil aici: https://bit.ly/3OPBbDY

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?