Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

„Miss Summer 2010“ şi-a câştigat coroniţa


Vineri seară, la piscina din Golești, cele mai frumoase 10 fete din Focșani s-au duelat pentru titlul de „Miss Summer 2010”. Focșănencele au avut de trecut patru probe pentru a demonstra că merită titlul pus în joc. Sub privirile celor prezenți la eveniment, fetele au defilat în costume de plajă și de baie, dar și în rochii de seară, în tentativa de a impresiona juriul. Acesta a fost compus din opt persoane, reprezentanți ai organizatorilor, ai saloanelor care le-au înfrumusețat pe concurente și ai presei locale. Cu toate că la ora la care a avut loc evenimentul, 23:00, a fost destul de răcoare, fetele au încercat să încingă atmosfera și, pentru mulți spectatori, aceste lucru a fost de ajuns.Probele concursului au fost fragmentate de tineri focșăneni care au încercat să țină publicul în priză până la sfârșitul competiției. În pauzele dintre probe, pe podiumul din fața piscinei au încercat să-și dovedească talentul un rapper din Focșani și un puști de 10 ani care îl imita pe regele muzicii pop, Michael Jackson. Concursul, care s-a întins pe aproximativ două ore, s-a încheiat cu decernarea premiilor pentru cele mai bune concurente. Locul 1 și titlul de „Miss Summer 2010” a fost obținut de Cristina Voicu. Tânăra este deja o prezență obișnuită la concursurile de acest gen din Focșani. Ea a mai obținut premii precum „Miss Bikini Extrem 2009”, sau „Miss Oriflame 2010”.
Cu toate acesta, emoția câștigării unei noi competiții este aceeași de fiecare dată. „Sincer, nu mă așteptam să câștig, pentru că toate fetele de aici sunt foarte frumoase și a fost o competiție grea pe care mă bucur că am reușit să o termin învingătoare” a declarat Cristina Voicu.  Locul 2 al competiției a fost obținut de Alexandra Năstase, locul 3 i-a revenit Oanei Borcea, iar titlul de „Miss Popularitate” a fost decernat Ramonei Cojocariu. Pe lângă diplomele și buchetele de flori obținute, câștigătoarele primelor trei locuri au plecat acasă și cu buzunare ceva mai „grele”, asta datorită sumelor de bani puse în joc de către organizatori.
Ocupanta locului 1 a fost premiată cu 800 de lei, iar câștigătoarele locurilor 2 și 3 au obținut 600, respectiv 400 de lei. Premiile în bani au fost oferite de către Ionel Diniță. Organizatorii s-au declarat și ei mulțumiți de reușita competiției și spun că vor mai pune la cale  astfel de evenimente. „Mă bucur că a ieșit un lucru atât de frumos. Este pentru prima dată când organizăm un concurs de miss, dar, cu siguranță nu și ultima”, susține Orășanu Mirela, unul dintre organizatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?