Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Doreal a câştigat prima ediţie a Cupei Bergenbier la minifotbal


Echipa Doreal este prima câștigătoare a Cupei Bergenbier la minifotbal, competiție adresată jucătorilor amatori din județul nostru și care s-a desfășurat timp de două zile la Baza Sportivă EnergoSport din Focșani. În finala mare a competiției, Doreal a trecut cu 2-1 (0-0) de Steaua. Locul trei a fost ocupat de Times Pub, formație care a avut mai mult noroc la loteria loviturilor de departajare în fața Jandarmilor, 2-0 după executarea loviturilor de departajare, la finalul timpului regulamentar de joc scorul fiind egal, 2-2.
La ediția inaugurală a participat și echipă presei vrâncene, care, a reușit o victorie, 3-1 cu Polivalenta și a pierdut două meciuri, 0-2 cu Teomax și 2-4 cu Speranța. La încheierea cele două finale, organizatorii au premiat cu diplome și mingi primele trei clasate. La startul ediției din acest an s-au înscris 16 echipe: Speranța, Jandarmii, Steaua Focșani, Dex Beer, Times Pub, Doreal, Teomax, Naționala de Table, Stelarii, Iracos, Polivalenta, Pionerii, Melaxa Trans, Juniorii Sudului, Electrica și echipa presei vrâncene.

Sferturi de finală: Times Pub – Iracos 3 – 0, Naționala de Table – Jandarmii 1 – 2, Teomax – Steaua 5 – 6 (după executarea loviturilor de la  7m), Doreal – Speranța 1 – 0.
Semifinale: Times Pub – Steaua 1-2 (după executarea loviturilor de la 7m), Doreal – Jandarmii 5-4 (după executarea lovitirilor de la 7m).
Finala mică: Times Pub – Jandarmii 2-2 (2-0 după executarea loviturilor de departajare).
Finala mare: Doreal – Steaua 2-1 (0-0). Au marcat pentru învingători: Crețu și R. Radu. Echipa câștigătoare a marcat golul victoriei cu două minute înainte de finalul jocului, după o greșeală a portarului stelist.

Loturile celor două finaliste:
Doreal: Vrînceanu, Meiroșu, R. Radu, Andrievici, Crețu, M. Radu, P. Alexandrescu, Lățcan, Åžogor, Å¢îrlea.
Steaua: Lungu, Necula, Trifan, Mălinaș, Rădulescu, Costandache, Roman, Huzuneanu, Antohi, Gheorghe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?