Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Muniţie găsită pe câmp


Pirotehniștii au intervenit, luni, pentru a ridica muniția neexplodată găsită pe raza a două localități.
Prima misiune a avut loc în localitatea Pufești, unde specialiștii pirotehniști care s-au deplasat la fața locului au identificat o mină antipersonal. Aceasta au fost descoperită de Costică N.,  în timp ce era cu oile la păscut pe un câmp de pe raza comunei.
Cea de a doua misiune a avut loc în satul Răchitosu din comuna Garoafa, de unde s-au ridicat șapte proiectile explozive de calibrul 76 milimetri. Muniția a fost descoperită de Ionel P. pe islaz, în timp ce încărca o căruță de pământ. Munițiile au fost ridicate și transportate în condiții de siguranță la depozitul special amenajat în vederea distrugerii.
În aceeași zi, echipajele Smurd au intervenit pentru soluționarea a șase situații de urgență. S-a intervenit în municipiul Focșani, Câmpineanca, Homocea, în satul Râmniceni din comuna Măicănești, în satul Argea din comuna Ploscuțeni și în satul Budești din comuna Cotești. Paramedicii au acționat pentru acordarea primului ajutor me-dical calificat și transportul pacienților la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon”, unde au fost preluați de medicul de gardă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?