Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Album inspirat de criza prin care trec bărbaţii de vârstă mijlocie


Tim Robbins a declarat că despărțirea de partenera sa de viață, actrița americană Susan Sarandon, cu care a avut o relație de 23 de ani, l-a determinat să înregistreze un album ale cărui piese sunt inspirate de criza prin care trec bărbații de vârstă mijlocie, informează popeater.com.
„Criza bărbaților de vârstă mijlocie – cred că trecem cu toții prin ea, este ceva inevitabil. După ce treci de 40 de ani, ajungi la vârsta la care începi să-ți pui întrebări despre viață. Începi să te gândești la anii care ți-au mai rămas de trăit. «Ce dracu’ caut eu aici?», m-am întrebat. «Ce ar putea să mă facă fericit? Care sunt lucrurile pe care nu le-am făcut și pe care le voi regreta dacă nu le fac?»”, a declarat actorul american într-un interviu acordat postului BBC Radio 4. „M-am gândit să-l intitulez «The Midlife Crisis Album», dar apoi mi-am spus că acest titlu nu va vinde nici măcar un disc. Apoi mi-am spus: «Ce-ar fi dacă i-aș spune «Songs of Love and Misery?»”, a continuat actorul american. Întrebat de jurnaliștii britanici dacă speră să se îndrăgostească din nou în viitor, după despărțirea de Susan Sarandon, cu care a avut o relație de 23 de ani și cu care are doi copii, Tim Robbins a declarat: „Cu toții sperăm să regăsim dragostea la un moment dat”. Publicația Citizen Times din statul american Carolina de Nord a postat, vineri, un articol în care își informa cititorii că actorul Tim Robbins a fost văzut în orașul Asheville în compania noii sale iubite.
La rândul ei, Susan Sarandon, în vârstă de 63 de ani, a declarat că iubește ideea de a fi îndrăgostită și de a avea un nou companion, însă nu știe dacă acest lucru i se va întâmpla în viitorul apropiat. Presa americană a speculat în această primăvară în privința unei posibile relații a actriței din „Thelma și Louise” cu bunul ei prieten Jonathan Bricklin, cu 32 de ani mai tânăr, unul dintre partenerii de afa-ceri, cu care aceasta deține clubul de tenis de masă SPiN din New York. Actorii americani Susan Sarandon și Tim Robbins au anunțat, în decembrie 2009, că s-au despărțit. Cei doi actori nu erau căsătoriți, însă au împreună doi fii. Timp de foarte mulți ani, ei au alcătuit unul dintre cele mai durabile cupluri din industria de divertisment de la Hollywood, fiind cunoscuți atât pentru rolurile din filme, cât și pentru activismul lor social și politic. Susan Sarandon, în vârstă de 63 de ani, poate fi văzută în pelicula „The Lovely Bones”, lansată la începutul lunii decembrie. Ea a câștigat premiul Oscar în 1996, pentru rolul din filmul „Culoarul morții/ Dead Man Walking”, după alte patru nominalizări. Tim Robbins, în vârstă de 51 de ani, a câștigat premiul Oscar grație evoluției sale din „Misterele Fluviului/ Mystic River” (2003) și este regizorul filmului „Culoarul morții/ Dead Man Walking”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?