Ediția: Marți 16 iulie 2024. Nr. 6671
Ediția: Marți 16 iulie 2024. Nr. 6671

Halle Berry, schimbată de rolul de mamă


   Halle Berry a fost surprinsă alături de fiica sa în Hollywood. Actrița și-a dus fata la teatru, la piesa „Cenușăreasa”. Halle Berry (46 de ani) a părut schimbată, față de perioada în care a fost declarată cea mai sexy femeie în viață.
   Actrița a renunțat la vestimentația atrăgătoare și s-a îmbrăcat cu o pereche de blugi largi, ridicați deasupra gleznelor, și cu o bluză, tot largă. Halle Berry și fiica ei, Nahla, au fost însoțite la „Cenușăreasa” de una dintre prietenele Nahlei, care a fost la fel de entuziasmată de punerea în scenă a celebrei povești ca și fata celebrei actrițe, informează dailymail.co.uk.
   Halle Berry se luptă cu fostul său partener de viață, Gabriel Aubry, pentru custodia fiicei lor, Nahla, acum în vârstă de 4 ani. Actrița a fost obligată în luna iunie de Tribunalul pentru chestiuni familiale din California să îi plătească fostului ei partener de viață o pensie alimentară de 20.000 de dolari pe lună.
În anul 2008, Halle Berry a fost declarată „cea mai sexy femeie în viață” de către revista Esquire. „Nu sunt prea sigură că știu care este semnificația titlului, dar, ținând cont că am 42 de ani și că tocmai am născut un copil, atunci mă gândesc să îl accept”, declara atunci actrița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?