Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

Medicii pneumologi vrânceni sunt… „offline“


Niciun medic pneumolog din cadrul Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani nu participă la cursurile online, organizate de Societatea Română de Pneumologie. Cursurile multimedia vor avea loc pe o platformă electronică, ce va fi oferită gratuit și definitiv medicilor care vor participa la program. Dar cu toate acestea, nimic nu i-a determinat pe medicii vrânceni să se înscrie la aceste cursuri. „Proiectul se adresează unui grup de 50 de manageri de institute, spitale, secții de pneumologie, urmărind creșterea abilităților de ma-nagement sanitar prin accesul la formare profesională inovatoare prin instrumente de tip eLearning. De asemenea, proiectul vizează și 800 de medici din domeniul pneumologiei, pentru a obține o mai bună adaptabilitate pe piața muncii, prin participarea la 8 programe de formare în domeniu și un program de inițiere în TIC (Tehnologia Informației și Comunicării)”, se arată   într-un comunicat al Societății Române de Pneumologie.
Programele de formare profesională vor fi acreditate de către Consiliul Național de Formare Profesională a Adulților, iar certificatele primite în urma efectuării cursurilor vor fi recunoscute la nivel național.
Proiectul „Calitate în serviciile medicale de pneumologie prin formare profesională continuă și flexibilitate organizațională” face parte din Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 „Investește în oameni!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?