Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Biblioteca CCD, accesată cu un click


Cadrele didactice din județ au posibilitatea să afle tot ce vor despre Biblioteca Casei Corpului Didactic „Simion Mehedinți” printr-un simplu click. La adresa de e-mail bibliotecaccd@yahoo.com, bibliotecarii instituției publice focșănene le stau la dispoziție profesorilor cu toate informațiile de care au nevoie, iar cei care nu sunt încă înscriși ca utilizatori cu acte în regulă, pot face acest lucru prin intermediul poștei electronice.
Åži cum documentarea în particular este foarte importantă pentru îmbunătățirea acti-vității la catedră, bi-bliotecarii Casei Corpului Didactic „Simion Mehedinți” îi așteaptă pe profesori să se înscrie într-un număr cât mai mare. În plus în calitate de for metodologic pentru bibliotecile școlare din județ, Biblioteca pedagogică a Casei Corpului Didactic asigură perfecționarea bibliotecarilor școlari, realizează și oferă bi-bliografii la cerere și de recomandare, pentru anumite teme. Înscrierea la bibliotecă se realizează pe baza unei adeverințe de la unitatea de învățământ unde lucrează doritorul, buletinul de identitate și contrava-loarea taxei pentru eliberarea permisului, taxă care se stabilește anual în Consiliul de Administrație al Casei Corpului Didactic. Biblioteca dispune de un fond de carte ce cuprinde peste 42 de mii de volume, fie că vorbim de manuale și cărți de metodică, fie că ne referim la enciclopedii, dicționare de toate felurile și cărți în domeniul filosofiei, psihologiei, sociologiei, științelor aplicate sau științelor exacte.
La toate acestea, se adaugă un fond de carte veche, dar și un altul de carte cu autograf.
Serviciile oferite de bibliotecari, dar și împrumutul la domici-liu nu se adresează doar profesorilor titulari pe post, ci întreg personalului din sistemul educațional ce își desfășoară activitatea în condițiile impuse de lege. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?