Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Victor Ponta: Oamenii au nevoie de altceva, nu de insulte şi reproşuri de la preşedintele ţării


Președintele PSD, Victor Ponta, a criticat, ieri, atitudinea „de sfidare” a șefului statului afișată în ultimele sale vizite în localitățile afectate de inundații, spunând că oamenii „nu au nevoie de insulte și de reproșuri” de la acesta.
„Cred că este de condamnat o astfel de atitudine de sfidare și de a le reproșa oamenilor ceea ce de fapt trebuie reproșat statului. Președintele Traian Băsescu și-a arătat în aceste zile adevărata față. Acela este Traian Băsescu, nu cel din campanie, nu cel zâmbitor și amabil, ci cel pe care l-ați văzut zilele trecute. E de condamnat această atitudine și cred că oamenii au nevoie de altceva, nu de insulte și de reproșuri de la președintele țării”, a spus Ponta, după ședința Biroului Permanent Național al PSD.
Liderul social-democrat a adăugat că, în astfel de momente, toată lumea trebuie să lase deoparte politica și să se concentreze asupra sprijinului acordat sinistraților. Ponta și-a exprimat speranța că departamentele de specialitate ale partidului vor finaliza în acest an un plan pe termen lung împotriva inundațiilor.
„Nu e suficient să așteptăm să se producă inundațiile și după aceea să ne arătăm solidaritatea sau doar să mergem cu niște ajutoare acolo. Cred că cel mai important lucru pe care ar trebui să-l facă o țară ar fi să gândească un sistem prin care asemenea lucruri să nu se mai întâmple în anii care urmează”, a menționat acesta. În altă ordine de idei, Ponta a afirmat că, pe perioada verii, social-democrații vor continua să pună presiune pe parlamentarii care susțin majoritatea guvernamentală, pentru ca, până la începutul lunii septembrie, să se strângă numărul necesar de voturi în vederea schimbării Guvernului Boc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?