Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Salată de sfeclă cu ciuperci


Ingrediente:
4 sfecle mici
100 g ciuperci
o ceapă
ulei
oțet
sare, piper
usturoi – opțional

Mod de preparare:
Sfecla se fierbe în coajă, sau se coace în cuptor. După ce se răcește, o dăm pe răzătoarea mare. Ceapa se călește ușor, apoi se adaugă ciupercile de pădure fierte. Încorporăm cu sfecla, condimentăm după gust cu sare, piper, oțet.Cine dorește, adaugă usturoi pisat. Servim salata călduță cu mămăliguță, sau rece cu pâine. Se poate servi că garnitură alături de șnițel din soia.
Poftă bună!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?