Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Instanţa a respins cererea de dizolvare a Consiliului Local


Instanța de Contencios Administrativ Fiscal din cadrul Tribunalului Vrancea, a respins, joi, acțiunea intentată de Prefectură, privind dizolvarea Consiliului Local Milcovul, ca fiind neîntemeiată. Sentința nu este definitivă și poate fi atacată cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare.
Primarul comunei Milcovul, Ivan Chirilă, a declarat că decizia instanței este una corectă și legală. „Decizia instanței de contencios administrativ este una corectă. Acționarea în instanță este o răzbunare a celor doi consilieri PDL care în acest mod s-au răzbunat pe faptul că această localitate e condusă de aleși PSD”, a precizat primarul Ivan Chirilă.  Instituția Prefectului Vrancea a solicitat în luna mai Tribunalului Județean dizolvarea Consiliului Local al comunei Milcovul. 
Motivul invocat de reprezentanții guvernului în teritoriu, este că Consiliul Local Milcovul nu s-a întrunit în ședințe două luni la rând, așa cum prevede Legea 215/2001, privind administrația publică locală. Consiliul Local Milcovul este alcătuit din 13 consilieri, din care șapte consilieri PSD, patru consilieri PNL și doi consilieri PD-L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?