Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

„Gala Olimpicilor LIS” la Panciu


Cei mai buni elevi ai Liceului Teoretic „Ioan Slavici” din Panciu au fost premiați de autoritățile locale în cadrul „Galei Olimpicilor LIS”, eveniment găzduit de Casa de Cultură.
Festivitatea a fost deschisă de directorul Andrei Manovici, care a subliniat importanța momentului care, în opinia sa, „ne dă prilejul să fim încrezători că lupta în nobila misiune pe care o avem ca profesori, nu rămâne fără finalitate și că eforturile pe care le depunem în spiritul performanței, sunt răsplătite pe măsură”. Acesta i-a felicitat atât pe elevii care s-au remarcat prin rezultate deosebite la concursurile și olimpiadele județene și naționale, cât și pe profesorii „care au găsit și răgazul, și motivația și energia necesare pentru efortul de a obține performanță”.
În aplauzele colegilor, au urcat, apoi, pe scenă pentru a fi recompensați cu diplome de onoare și premii în bani, alocați de Primărie, Consiliul Local și deputatul Ciprian Nica, elevii Luana Popa, Cătălina Mihu, Roxana Lupașcu, Giulia Roxana Popa, Bianca Elena Robu, Adelina Cefălan, Mioara Valentina Ploșniță, Ioana Munteanu, Mihaela Pădureț, Oana Miron, Mădălina Elena Fotache, Laura Popa, Alexandra Pătrășcanu, Cătălin Savin, Mara Puiu, Gabriel Lupu, George Tutoveanu, Cristinel Savin, Valentina Făcooaru, Mihaela Loredana Stoica, Monica Avram, Isabela Harțuche, Alina Dumitru, Alina Savin, Beatrice Elena Grigore, Cosmin Rusu, George Năstase, Elena Guță, Mădălina Gâdâlici, Mihaela Diaconu, Georgiana Popa, Ancuța Pătrășcanu, Georgiana Suflețel, Teorora Andronic, Ioana Lungu, Elena Zbârciog, Elena Tuchiluș, Andreea Balaș, Carmen Popa, Simona Vascu, Andreea Dogaru, Alexandra Pătrașcu și Priscila Neculai.
Diplome de onoare și cadouri au primit și profesorii Nicoleta Racoviță, Cezarina Stoica, Ionela Andrei, Adriana Ifrim, Anca Å¢âru, Anișoara Mărăscu, Traian Sfetcu, Maricica Apreutesei, Eleonora Dărmănescu, Cristina Istrate, Silviu Panaete, Mihai Adafini, Luminița Cociorbă, Lenuța Panaete, Adriana Chelaru, Liliana Popa, Severin Milea, Tatiana Puia și Andrei Manovici. „Vreau să vă mulțumesc și să vă felicit, totodată, pentru activitatea dumnea-voastră și sunt deosebit de bucuros că mă aflu aici, într-un astfel de moment fericit”, le-a spus, tuturor, primarul Ion Petre. Acesta, dar și viceprimarul Iulian Nica, au primit, din partea conducerii liceului, o scrisoare de mulțumire și câte o diplomă de excelență pentru sprijinul acordat în derularea în condiții optime a actului educativ.
„Gala Olimpicilor LIS” a continuat cu un spectacol susținut de cei mai talentați elevi  care au pregătit un program de teatru, pantomimă, cântece, și un dans al majoretelor și  s-a încheiat cu intonarea imnului liceului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?