Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Astăzi o vom cunoaşte pe Bianca Elena Iordăchescu


E cel mai frumos, e cel mai bun și cel mai deștept! E copilul tău, iar noi vrem să ți-l facem vedetă! Mai întâi vrem să-l cunoaștem, așa că trimite-ne o fotografie și spune-ne câteva cuvinte despre el la adresa de mail: redactie@monitorulvn.ro. Fotografiile vor fi publicate în ziar în ordinea sosirii pe mail, după care pot fi vizualizate și pe site-ul www.monitorulvn.ro.
Mămici și tătici, bunici, vecini, frați și surori, intrați pe site-ul www.monitorulvn.ro, la rubrica „COPILUL ZILEI”, și votați copilul preferat! Lunar, cel care adună cele mai multe voturi, va primi un cadou surpriză, adaptat vârstei pe care o are. Premierea câștigătorilor va avea loc în prima zi a lunii următoare.

Astăzi o vom cunoaște pe Bianca Elena Iordăchescu, care s-a prezentat cititorilor cotidianului „Monitorul de Vrancea” astfel: „Bună ziua! Mă numesc Bianca Elena Iordachescu, am doar 3 luni și jumătate dar promit solemn să îi ajung din urmă pe cei mai mari decât mine! Îmi place să mănânc, să mă plimb prin parc și să mă joc. Sunt o fetiță veselă, zâmbesc la toată lumea care vorbește cu mine și râd în hohote când se joacă mami sau tati cu mine! Sunt curioasă foc și abia aștept să cunosc lumea! Vă pup pe toți!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?