Liceenii din Adjud învaţă lucruri noi prin experienţă

0
411


Elevii din patru clase a IX-a de la Liceul Teoretic „Emil Botta” din Adjud au parti-cipat, în week-end-ul trecut, la prima acțiune de team building inițiată de Asociația pentru Dezvoltare Durabilă „Focul Viu”.
Potrivit cadrelor didactice de la această unitate de învățământ, adolescenții au fost foarte încântați de activitățile antrenante și totodată inedite propuse de trainerii lor. Activitatea a fost precedată și de o întâlnire cu părinții în cadrul căreia aceștia au fost informați cu privire la rolul și beneficiile acestui proiect experiențial.
Adriana Daniela Diaconu, consilierul educativ al Liceului Teoretic „Emil Botta” a subliniat că intenționează să organizeze o nouă întâlnire cu părinții copiilor implicați în proiect dar și cu coordonatorii acestora, pentru a se discuta pe larg despre implicarea elevilor în provocările ce le-au fost lansate.
Week-end-ul viitor este rândul elevilor de la alte patru clase de a IX-a de la aceeași unitate de învățământ să experimenteze acțiunile de team building propuse de Asociația pentru Dezvoltare Durabilă „Focul Viu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here