Ediția: Miercuri 1 Mai 2024. Nr. 6615
Ediția: Miercuri 1 Mai 2024. Nr. 6615

Forţele de ordine au acordat 11 sancţiuni la concertul AC/DC


Forțele de ordine au acordat 11 sancțiuni contravenționale la concertul AC/DC, în valoare totală de 1.800 de lei, însă nu au existat incidente majore la finalul concertului, a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Marius Militaru.

 Marius Militaru a precizat că nu au existat incidente la finalul concertului, evenimentul încheindu-se mai devreme decât era preconizat.

Purtătorul de cuvânt a adăugat că au fost acordate 11 sancțiuni contravenționale, în valoare de 1.800 de lei, pentru injurii adresate forțelor de ordine sau participanților la eveniment, escaladarea gardurilor pentru a participa la concert fără bilet, cerșetorie și comerț ilegal.

Pe de altă parte, înaintea concertului, la ora 19.37, un bărbat a sunat la 112 și a anunțat că o bombă a fost amplasată în Piața Constituției, unde erau așteptate aproximativ 60.000 de persoane.

Deși perimetrul era sigur, specialiștii au mai efectuat o verificare, constatând că alarma era falsă.

Bucureșteanul Costel Pleșa (40 de ani), care a sunat la 112 și a anunțat că există o bombă în Piața Constituției, a spus polițiștilor că nu el a efectuat apelul și că, în seara de duminică, se afla la o petrecere de ziua lui de naștere, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Cristian Ciocan.

Bucureșteanul a fost audiat, luni, de polițiștii Secției 17, care au descoperit în memoria telefonului suspectului apelul format la 112, duminică seară, după ora 19.30.

Potrivit lui Cristian Ciocan, Costel Pleșa va fi amendat cu între 500 și 1.000 de lei pentru apel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?