Agresor transformat în victimă

0
232


Un recidivist din Gologanu este din nou judecat, după ce în luna decembrie a anului trecut a provocat un scandal în incinta unui local din sat, unde a amenințat și lovit mai multe persoane. Costel U., de 28 de ani, a scos un cuțit cu care a lovit în mobilierul din bar pentru a băga frica în adversarii săi, dar nu a reușit pentru că aceștia l-au transformat din agresor în victimă. Potrivit anchetatorilor, pe 12 decembrie 2009, polițiștii din localitate au fost sesizați cu privire la faptul că în barul din sat este scandal.
Până la venirea polițiștilor, agresorul s-a întins pe jos alături de fratele său și la scurt timp a venit o ambulanță să-i transporte la spital. La fața locului a fost găsit un cuțit cu vârful îndoit. Din declarațiile martorilor reiese că învinuitul și fratele său au venit băuți la bar. După ce au mai consumat și aici câte ceva, Costel a lovit un client al barului care nu a reacționat, știind firea violentă a bărbatului. Văzând că prima victimă a părăsit localul, învinuitul a început să lovească în stânga și în dreapta. Ba chiar a scos și un cuțit și a lovit cu el în mobilierul din bar pentru ca ceilalți să îi știe de frică, numai că victimele sale și-au unit forțele și l-au bătut atât pe agresor cât și pe fratele său până i-au lăsat la pământ. În fața anchetatorilor Costel a spus că nu-și amintește nimic din cele întâmplate și că acel cuțit nu îi aparține.
Nici învinuitul nu a depus plângere contra victimelor dar nici victimele împotriva lui Costel așa că procurorii au dispus neînceperea urmăririi penale pentru infracțiunea de lovire. Învinuitul va fi judecat pentru ultraj contra bunelor moravuri și port ilegal de cuțit. După comiterea faptei, Costel a plecat în străinătate

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here