Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

Distracţie la maxim în Crângul Petreşti


Mii de vrânceni s-au distrat sâmbătă și duminică, în Crângul Petrești, la petrecerea organizată de președintele Marian Oprișan și PSD Vrancea. Oamenii au cântat, au dansat și au servit mititei, cârnăciori, fripturi sau pastramă, arătând că știu să petreacă așa cum se cuvine de Ziua Internațională a Muncii. Ro-Mania, Cătălin Crișan, Anda Adam, Fuego, Future Underground, Hora, DJ Rynno&Sylvia și Connect-R au cântat pentru vrânceni în cele două zile de sărbătoare.

Micii gustoși, puii rumeni și mirosul plăcut de colaci ungurești i-au atras ca un magnet pe vrâncenii dornici să petreacă în aer liber, la Crângul Petrești. Acestea au fost ingredientele de bază ale petrecerilor organizate sâmbătă și duminică de președintele Marian Oprișan și PSD Vrancea, în Crângul Petrești, de 1 Mai. Vremea frumoasă și caldă a scos mii de vrânceni din case, care au ales să meargă în Crângul Petrești pentru a se destinde și a uita de griji, măcar în acest week-end.
Petrecerea organizată de Marian Oprișan a debutat în jurul orei 14.00. Sâmbătă, pe scena amplasată în zona Complexului Căprioara au urcat membrii Ansamblului Å¢ara Vrancei, Ro-Mania, Cătălin Crișan, Anda Adam și Fuego. Duminică, în cea de-a doua zi de petrecere, au cântat membrii Ansam-blului Folcloric Å¢ara Vrancei, Future Underground, Hora, DJ Rynno&Sylvia și Connect-R.
Pentru cei mici, dar și pentru tinerii dornici de senzații tari, au fost amplasate tiribombe și mașinuțe. Negustorii le-au încântat ochii prichin-deilor cu  baloane cu forme ciudat colorate, jucării de tot felul, flori-cele de porumb cu aro-me de unt sau cașcaval, dar și cu vată de zahăr.
Cei care au mers în Crâng s-au declarat încântați de faptul că Marian Oprișan și PSD s-au gândit la ei și au organizat spectacole. 

Iancu Mândru
„Am fost acolo, la scenă, și am văzut spectacolul, iar acum ne relaxăm, cum facem de obicei sâmbăta și duminica. Este aer curat, tot să te relaxezi așa”.

Dragomir
„E un pic de relaș, așa la iarbă verde. Îmi place. E bine, e promenadă, venim și ascultăm muzică”.

Elena Iliescu
„Am o părere excelentă despre petrecerea ce se desfășoară, am venit să privim, să ne descrețim frunțile. Ascultăm mu-zică, ne plimbăm, mai privim ce se întâmplă. Cu alte cuvinte, ne relaxăm”.

Anica Moraru
„Chiar dacă suntem mai în vârstă, nouă ne place să ascultăm muzică. Am venit special pentru Fuego”.

Tania Gomoescu
„Da, e frumos și îmi place. Ascultăm muzică, e foarte plăcut în Crâng”.

Oica Murgu 
„Am venit împreună cu nepoții și vecinele de la bloc să vedem cum petrec oamenii la iarbă verde. Ar trebui să se investească mai mult în Crâng, măcar să avem și noi în județ unde merge. Ne-am săturat toată iarna să stăm la bloc, măcar să avem și noi un spațiu mai frumos unde să ne putem relaxa. Ideea organizatorilor e bună și îmi place muzica ce o ascult”.

Lucia Mândru
„Vrâncenii petrec foarte frumos în Crâng. Este bine că s-a organizat și lumea se relaxează, uită de necazuri”.

Steluța Zăgan 
„Este frumos, ne place să ascultăm muzică, ne mai plimbăm, ne supraveghem copiii cum se joacă. Am făcut și un grătar, am mâncat, am băut, acum ne relaxăm”.

Daniela Dobrescu 
„Am venit în Crâng să ne distrăm, să facem un grătar și să ne relaxăm după o săptămâna aglomerată. Ne place mult natura și de aceea am ales Crângul. Acum avem și muzică plăcută”.

Costel Zăgan 
„Îmi place la nebunie aici, în Crâng. Da, îmi place tare mult! Am venit împreună cu fami-lia, cu prietenii să ne relaxăm. Am vrut să facem o petrecere mai mare, mai ales că avem și muzică bună”.

Geta
„Vremea este bună, lumea se distrează, așa e cel mai bine, să mai uităm de probleme măcar acum.Venim în fiecare an, ne place cum a fost organizat. Cred că la marea majoritate a oamenilor le-a plăcut, că altfel nu ar fi venit”.

Valeria Nicolae
„Mie, la iarbă verde îmi place, în mijlocul naturii. Îmi place muzica, îmi plac cei care au venit în orașul nostru să cânte. Ei bine că se organizează astfel de petreceri”.

Ionica Iliescu
„Mai frumos decât cum este aici, cum să fie ?! Este foarte bine, eu vin an de an, de 1 Mai, pe la petreceri de genul acesta, dar nu ratez nici duminicile pentru a veni să mă bucur de aer curat și iarbă verde, desigur atunci când am liber. Am venit pentru tot spectacolul, nu doar pentru un anumit interpret, totul este foarte frumos și mă simt excelent”.

Ioan Moraru
„Este foarte frumoasă inițiativa domnului Oprișan și sperăm să se facă mereu astfel de spectacole. Åžtiu că el organizează mereu petreceri pentru vrânceni și sper să nu își piardă acest bun obicei”.
Aurica Grama 
„Sunt așa de rare ieșirile astea, încât ne bucurăm foarte mult de ele. Ascultăm muzică și ne bucurăm de iarbă verde”.

Laura Papamanu
„E bine că se realizează astfel de spectacole, se mai distrează lumea la iarbă verde de 1 Mai”.

Nicoleta Puflea
„A fost o inițiativă bună că s-a organizat acest spectacol. Muzica e bună, chiar mai bună decât anul trecut și îmi place, este un mod de relaxare plăcut, la aer curat. Eu am venit împreună cu fetița”. 

Ioana Maria 
„Îmi place la iarbă verde și ne simțim excelent, am venit cu familia mea. Am mâncat mici, am luat kurtos kolac, iar acum ne relaxăm”.

Gheorghe Padorga 
„Îmi place foarte mult ceea ce se întâmplă aici. Au venit interpreți de mare valoare și îmi place să-i ascult”.

Minodora Iliescu 
„Mi-a plăcut muzica și am venit aici împreună cu prietenii mei. M-am dat în mașinute și acum mă odihnesc, mai vorbim, ascultăm muzică”.

Dan Papamanu 
„Am venit puțin la aer și, inițial, nu știam de această petrecere. E drăguț și este bine că  s-a organizat”.

Cătălin Grama 
„E frumos, dar eu voiam să cânte și manele, muzică de distracție. M-am distrat dându-mă în mașinuțe, asta mi-a plăcut”.

Mirela Năstase 
„Ne-a plăcut și muzica și băieții. Am ieșit să ne plimbăm, să privim natura și m-am plimbat și cu mașinuțele”.

Elena Răzvan 
„Am venit împreună cu soțul, să ne simțim bine. Este aer curat și muzică bună, iar dacă vrei, îți poți cumpăra mici sau bere. Nouă chiar ne place!”

Constantin 
„Îmi place cum se distrează oamenii. E totul în regulă. Bravo celor care au organizat aceste spectacole!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?