Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

IPJ mai are nevoie de maşini


Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Vrancea ar mai avea nevoie de cel puțin 12 mașini pentru ca toate posturile de poliție din județ să aibă cel puțin câte un autoturism de serviciu. Åžeful Serviciului de Ordine Publică, comisarul șef Vasile Marin, spune că deși nu toate posturile au mașini de serviciu, în caz de nevoie sunt folosite mașinile de la posturile învecinate. În zona de munte a județului, respectiv la Tulnici, polițiștii au la dispoziție și un ATV, pe care îl folosesc la nevoie. De altfel, acesta este singurul post de poliție din județ care are în dotare și un ATV, pe care polițiștii îl folo-sesc mai ales când patrulează prin zona Lepșa.
Înainte ca cele 10 autotu-risme marca Dacia Logan dotate cu aparate radar de ultimă generație să ajungă la IPJ, erau mai multe posturi de poliție care nu aveau mașini de serviciu. Acum, numărul acestora s-a diminuat. „Am reușit să mai repartizăm câteva autoturisme la posturile comunale de poliție care nu aveau, odată cu achiziționarea autoturismelor marca Dacia Logan dotate cu aparate radar pentru poliția rutieră. În acest moment, mai avem doar 12 posturi de poliție care nu au mașini de serviciu. În momentul în care s-a făcut repartiția, am avut în atenție gruparea posturilor de poliție pe zone geografice, astfel încât în caz de nevoie, să poată fi deservite și posturile care nu au mașini de serviciu de cele din comunele limitrofe. Spre exemplu, la postul de poliție din Tulnici sunt două autoturisme și un ATV care deservesc și posturile de poliție din Negrilești și Păulești”, a precizat comisarul șef Vasile Marin. În momentul în care Ministerul Adminis-trației și Internelor va mai trimite în Vrancea și alte ma-șini de poliție, acestea vor ajunge cu siguranță la posturile care nu au.
De asemenea, în județ mai sunt și câteva posturi de poliție care nu au suficienți polițiști, dar golurile vor fi umplute cât mai curând, după cum spun reprezentanții IPJ. Comisarul șef Vasile Marin spune că, deocamdată, nu se confruntă cu probleme deosebite, cum ar fi lipsa combustibilului.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?