Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Fursecuri cu alune


Ingrediente:
200 g unt
100 g zahăr
1 lingură coniac
coajă de lămâie
200 g făină
100 g alune măcinate
un plic zahăr vanilat
ciocolată pentru și bomboane pentru ornat

 Mod de preparare: 
Omogenizez untul cu zahărul,adaug coniacul, făina, alunele măcinate, zahărul vanilat și coaja de lămâie. Las aluatul la frigider o oră, apoi întind o foaie de 5 mm grosime și decupez fursecurile.            Le coc în tava unsă sau tapetată cu hârtie de copt, le coc în cuptorul în prealabil încins. După ce se răcesc, le glazez cu ciocolată, le presar cu bomboane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?