Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

„Afacerist“, arestat de judecători


Un bărbat din Buzău a fost arestat pentru înșelăciune. Polițiștii focșăneni l-au identificat, miercuri, pe Marius Z., de 30 de ani, din comuna Vadu Pașii, județul Buzău, care este suspectat că în perioada februarie-aprilie 2010 a încasat de la mai multe persoane sume de bani în schimbul unor cantități de carburant, pe care le oferea la preț redus. Astfel, buzoianul a creat un prejudiciu de 2.000 lei. Când ajungeau în peco, șoferii erau acostați de Marius Z., care le lua banii și îi trimitea la o pompă anume, iar până oamenii ajungeau la locul cu pricina, el dispărea cu tot cu bani. Miercuri seara, bărba-tul a încercat să facă același lucru și într-o stație peco din Dumbrăveni, dar nu a mai avut succes. Åžoferul a apucat să-l lovească pe buzoian, după care a chemat poliția și ambulanța. Bărbatul a fost dus mai întâi la spital pentru a primi îngrijiri me-dicale, după care a ajuns la poliție pentru declarații. „A fost diagnosticat cu traumatism de cot stâng și cu o plagă minoră. A fost internat pentru o zi la Secția Ortopedie”, a declarat Alina Pelin, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean „Sfântul Pantelimon” din Focșani.
După ce mâna i-a fost pusă în gips, bărbatul a fost dus la poliție pentru decla-rații. El a fost reținut pentru 24 de ore pe bază de ordonanță, iar în cursul zilei de ieri a fost dus la Judecătoria Focșani cu propunere de arestare preventivă. Judecătorii au emis pe numele său mandat de arestare pentru 29 de zile. Din câte se pare, bărbatul nu este la prima abatere, el fiind eliberat condiționat la finele anului 2008.
Tot miercuri, polițiștii focșăneni au mai depistat și un bărbat suspectat că a furat o sacoșă cu bunuri și o sumă de bani. Manuel L., de 36 de ani, a fost identificat în Piața Moldovei în timp ce fura o sacoșă, în care erau mai multe bunuri alimentare, dar și 80 de lei, ce aparțineau lui Åžtefanache B.. Bărbatul este cercetat în stare de libertate pentru furt calificat.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?