Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Cramă în flăcări


O cramă, o magazie și acoperișul unei locuințe au ars, ieri dimineață, într-un incendiu, la Cotești. În jurul orelor 4.30, pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Anghel Salighy” Vrancea au fost anunțați prin intermediului numărului de urgențe 112 cu privire la faptul că în satul Valea Cotești, la proprietatea lui Mitică C., a izbucnit un incendiu. În cel mai scurt timp, la fața locului au ajuns două autospeciale de lucru cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani. Aceștia au acționat în colaborare cu reprezentanții Serviciului Voluntar din Cotești.
Flăcările au distrus acoperișul locuinței, care era confecționat din lemn și învelit cu tablă, pe o suprafață de aproximativ 50 de mp., o magazie și o cramă confecționate din lemn și învelite cu tablă, pe o suprafață de circa 100 mp. Åžapte butoaie din lemn, cinci mii le litri de vin și mai multe bunuri nu au mai putut fi salvate.
Potrivit pompierilor, focul ar fi pornit de la un scurtcircuit electric provenit de la un cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată, în urma unei acțiuni mecanice sau fizice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?