Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617

GALERIE FOTO: Cadouri pentru pacienți ai Spitalului Județean de la viitorii asistenți medicali


„În așteptarea Sărbătorilor de Crăciun, toată compasiunea și darurile noastre celor aflați  în suferință”, este obiectivul pe care elevii Åžcolii  Postliceale Sanitare Vasile Alecsandri l-au îndeplinit cu sprijinul conducerii Spitalului Județean de Urgență Sfântul Pantelimon Focșani.
Când ne lipsește cel mai de preț dar, sănătatea, e aproape imposibil să ne mai impresioneze ceva… și totuși viața reușește să ne surprindă în orice moment. Astăzi, împreună cu elevii Åžcolii Postliceale Sanitare Vasile Alecsandri Focșani am încercat o altfel de vindecare, cea sufletească… Am încercat să aducem un strop de bucurie în sufletele celor mici, care au primit daruri…jucării, cărți de povesti și dulciuri, ce le vor da încă un motiv să se vindece repede, să le poată mânca. Tot astăzi am adus un dram de speranță și celor ce sunt internați în secția de reumatologie și oncologie…
Viața ne învață să luptăm… până la capăt, indiferent de statistici și prognostic. Să avem cu toții parte de sărbători binecuvântate!

Åžcoala  Postliceală Sanitară Vasile Alecsandri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?