Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

Milcovul. Sală de sport cu 120 de locuri construită cu bani de la CNI

Primăria Milcovul va construi o sală de sport cu 120 de locuri în localitate. Finanțarea este asigurată de Compania Națională de Investiții (CNI) iar lucrările vor fi executate de societățile Simion Tehnoconstruct SRL și MTA Structural Engineers SRL pentru suma de 5,6 milioane de lei. Cele două societăți vor asigura serviciile de proiectare – faza adaptare la amplasament, execuție lucrări și asistență tehnică din partea proiectantului pe perioada execuției lucrărilor pentru obiectivul de investiții: „Sală de sport școlară, sat Milcovu, comuna Milcovu, județul Vrancea”. Sala de sport va putea găzdui meciuri de handbal, baschet, tenis și volei. Sala de sport va avea o capacitate de 120 de locuri și va dispune de o zonă de primire – foyer + scara acces etaj, un cabinet de prim ajutor, depozit material sportiv, un vestiar profesori/ antrenori, două vestiare pentru fete și două vestiare pentru băieți. 

„Obiectivul avut în vedere reprezintă o investiție utilă pentru uzul didactic în desfășurarea disciplinelor sportive, pentru organizarea unor activități sportive competiționale specifice și pentru pregătirea elevilor cu înclinație sportivă în vederea participării la diverse concursuri. Prin realizarea acestui proiect se vor crea o serie de beneficii și avantaje cetățenilor localității printre care și: Menținerea stării de sănătate; Evoluția corectă și armonioasă a organismului; Dezvoltarea aptitudinilor psihomotorice; Formarea obișnuințelor de exersare independența a exercițiilor de educație fizică; Formarea și stimularea activităților intelectuale; Formarea și stimularea capacității de școlarizare; Formarea unor deprinderi și calități necesare în activitatea socială“, se arată în caietul de sarcini. 

După finalizarea proiectului, costurile pentru întreținerea și funcționarea în parametrii optimi vor fi suportate din surse proprii de către beneficiarul final.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?