Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617

Fetiţă arsă de ţeava de eşapament


Doi copii din Slobozia Bradului, de trei, respectiv cinci ani, au fost răniți în  urma unui accident rutier. Accidentul s-a produs duminică seara.
Petruș G., de 34 de ani, din localitate, în timp ce efectua manevra de mers înapoi, i-a acroșat pe cei doi copii. În urma accidentului, băiețelul de trei ani a suferit un traumatism cranio-cerebral deschis, iar fetița de cinci ani a ajuns cu mâna dreaptă în țeava de eșapament a mașinii și a sufe-rit arsuri. Ambii copii au fost internați la secția de Chirurgie Infantilă din cadrul Spitalului Județean pentru a primi îngrijiri medicale.
Un alt accident grav s-a produs la Bonțești, în comuna Cîrligele. Andrei Å¢., de 54 de ani, din Focșani, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un podeț de pe marginea drumului. În urma impactului, Georgeta B., de 71 de ani, din Cîrligele, pasageră în autoturism, a fost rănită grav. Åži în afara localității Suraia un șofer de 19 ani, care nu a adaptat viteza de deplasare, s-a răsturnat cu mașina pe șosea. În urma impactului, un băiat de 19 ani, pasager în autoturism a fost rănit grav, iar un altul de 17 ani a fost rănit ușor.
Pe DN 2 D, în afara localității Bîrsești, Ionică F., de 21 de ani, s-a angajat cu autoturismul în depășirea unui atelaj hipo, deși din față venea un alt autoturism. Pentru că nu a mai apucat să efectueze manevra de depășire, șoferul a intrat cu mașina în căruță. În urma impactului, Anișoara S., de 58 de ani, care se afla în căruță, a fost rănită ușor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?