Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Fetiţă arsă de ţeava de eşapament


Doi copii din Slobozia Bradului, de trei, respectiv cinci ani, au fost răniți în  urma unui accident rutier. Accidentul s-a produs duminică seara.
Petruș G., de 34 de ani, din localitate, în timp ce efectua manevra de mers înapoi, i-a acroșat pe cei doi copii. În urma accidentului, băiețelul de trei ani a suferit un traumatism cranio-cerebral deschis, iar fetița de cinci ani a ajuns cu mâna dreaptă în țeava de eșapament a mașinii și a sufe-rit arsuri. Ambii copii au fost internați la secția de Chirurgie Infantilă din cadrul Spitalului Județean pentru a primi îngrijiri medicale.
Un alt accident grav s-a produs la Bonțești, în comuna Cîrligele. Andrei Å¢., de 54 de ani, din Focșani, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un podeț de pe marginea drumului. În urma impactului, Georgeta B., de 71 de ani, din Cîrligele, pasageră în autoturism, a fost rănită grav. Åži în afara localității Suraia un șofer de 19 ani, care nu a adaptat viteza de deplasare, s-a răsturnat cu mașina pe șosea. În urma impactului, un băiat de 19 ani, pasager în autoturism a fost rănit grav, iar un altul de 17 ani a fost rănit ușor.
Pe DN 2 D, în afara localității Bîrsești, Ionică F., de 21 de ani, s-a angajat cu autoturismul în depășirea unui atelaj hipo, deși din față venea un alt autoturism. Pentru că nu a mai apucat să efectueze manevra de depășire, șoferul a intrat cu mașina în căruță. În urma impactului, Anișoara S., de 58 de ani, care se afla în căruță, a fost rănită ușor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?