Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

ULTIMA ORĂ! FOTO! Primarul Cristi Misăilă a inaugurat, astăzi, clădirea reabilitată și modernizată a Grădiniței nr. 16

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Focșani:

„Grădinița nr. 16 este pregătită pentru cursuri

Primarul Municipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilă, a inaugurat, astăzi, 19 aprilie 2024, clădirea reabilitată și modernizată a Grădiniței nr. 16 din Cartierul Bahne. La evenimentul festiv au fost prezenți invitați din Bălți, Republica Moldova și din Izmail, Ucraina, inspectorul general școlar Daniela Marchitan, directoarea Colegiului Pedagogic „Spiru Haret”, Natașa Simion și cadrele didactice ale unității de învățământ.

Inaugurarea a fost cel mai potrivit moment pentru a organiza „Ziua Porților Deschise” la această grădiniță, o ocazie pentru părinți, bunici să se întâlnească cu cadrele didactice și să vadă cum arată sălile de clasă modernizate unde preșcolarii vor reveni de luni, 21 aprilie 2024.

Clădirea Grădiniței nr. 16 a fost reabilitată și modernizată de Primăria Municipiului Focșani în cadrul unui proiect european de peste 5,5 milioane lei.

„Mă bucur că am reușit să finalizăm reabilitarea acestei grădinițe extrem de importante pentru Cartierul Bahne și că am reușit să îmbunătățim confortul, sănătatea dar și siguranța celor peste 250 de preșcolari dar și a angajaților Grădiniței nr. 16”, a declarat primarul Municipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilă.

Prin proiectul cu fonduri europene au fost realizate lucrări de reabilitare a acoperişului terasă, au fost refăcute sau înlocuite finisajele interioare și exterioare, a fost realizată izolația termică, a fost înlocuită instalația de încălzire, a fost achiziționat mobilier nou pentru micuți și au fost realizate toate lucrările necesare pentru obţinerea avizelor de funcţionare și pentru a crește gradul de confort al preșcolarilor.

Obiectivul administrației locale a fost întotdeauna de a investi în educație și de a asigura cele mai bune condiții pentru copiii noștri. Au fost folosite fondurile europene pentru a reabilita și moderniza unitățile școlare din Municipiul Focșani și suntem convinși că toți părinții care au fost prezenți, astăzi, la Grădinița nr. 16 au putut vedea că sunt asigurate toate condițiile pentru micuți.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?