Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615
Ediția: Marți 30 aprilie 2024. Nr. 6615

DDSP Focșani cumpără corturi și umbrele de terasă bej, cu sigla „Focșani Oraș al Unirii”

          Direcția de Dezvoltare Servicii Publice Focșani caută pe „piața” SEAP piese de „mobilier”, achiziția pe care și-a propus să o facă fiind estimată la 323.529 lei. Este vorba, conform informațiilor publice, de corturi și umbrele de terasă, maxim 50 de bucăți din fiecare produs. Defalcat, din calculele realizate, corturile au o valoare estimată fără TVA de 210.084 lei, în vreme ce umbrelele de terasă – 113.445. În caietul de sarcini se precizează pe de o parte că achiziția are în vedere respectarea hotărârilor luate de aleșii locali focșăneni, umbrele achiziționate urmând a fi amplasate pe terasele sezoniere pe raza municipiului.

Este vorba despre noul regulament pentru terasele sezoniere, conform căruia umbrelele trebuie să fie de același model și culoare, dar și să fie inscripționate unitar. Astfel, fiecare umbrelă trebuie să fie pliabilă, cu închidere/ deschidere cu mâner, lungime și lățime de 3.000 mm, iar înălțimea – 3.150 mm. Și culoarea contează, astfel că umbrelele trebuie să fie bej, iar pe marginea superioară să fie înscripționat „Focșani Oraș al Unirii”, conform siglei, dimensiunea scrisului fiind de 150 mm și caracterele scrise cu font Arial și Purple Pen.

Totodată, „pe fiecare parte a umbrelei imprimat pe centru – logo-ul Focșani Oraș al Unirii (dimensiunea siglei de 300 mm). Marginea umbrelei trebuie să fie la înălțimea de minim 2.200 mm”. Cât privește corturile, acestea trebuie să aibă 3.000 mm lungime și lățime, în vreme ce înălțimea trebuie să fie de 2.300 mm. Pe lângă alte specificații, corturile trebuie să fie de de asemenea de culoare bej, iar pe marginea superioară, pe centru, să fie înscripționat în același mod „Focșani Oraș al Unirii”.

Corturile trebuie să aibă pe centrul pereților laterali și sigla Municipiului Focșani, care să aibă 300 mm. „Trebuie să existe posibilitatea conectării între corturi printr-un sistem de prindere ele, precum și izolarea zonei de contact între corturi pe linia acoperișului, pentru a nu pătrunde apa din  precipitații”, se mai specifică în caietul de sarcini.

Foto cu rol ilustrativ, sursa: wirestock – https://www.freepik.com/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?