Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Ciolacu: Autorităţile şi organizaţiile lucrează pentru a asigura drepturi egale minorităţilor naţionale din România şi Ucraina

Autorităţile şi organizaţiile din România şi Ucraina lucrează împreună pentru a asigura drepturi egale minorităţilor naţionale din cele două state, a afirmat prim-ministrul PSD Marcel Ciolacu, la finalul întrevederii pe care a avut-o, luni, la Palatul Victoria, cu preşedintele Congresului Mondial al Ucrainenilor, Paul Grod. „Minoritatea română din Ucraina şi ucraineană din România sunt punţi autentice pentru o cooperare mai strânsă între popoarele noastre.

Noi, autorităţile şi organizaţiile, lucrăm împreună pentru a asigura drepturi egale minorităţilor naţionale din România şi Ucraina, stabilitate şi pace pentru cetăţenii noştri”, a scris Ciolacu, într-o postare pe pagina de X a Guvernului. Uniunea Ucrainenilor din România, în parteneriat cu Congresul Mondial al Ucrainenilor, a organizat, la Bucureşti, la Palatul Parlamentului, în perioada 12 – 15 aprilie, Summitul Liderilor Congresului Mondial al Ucrainenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?