Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

ULTIMA ORĂ! VIDEO! Fostul și actualul prefect, vizită la Nereju pe tronsonul de drum național DN2 M Nereju-Butucoasa-Andreiașu

Prefectul Marius Iorga și-a început mandatul în forță. Imediat după depunerea jurământului, prefectul Iorga, însoțit de fostul prefect Nicușor Halici, au mers la Nereju acolo unde s-au încheiat lucrările de reparație și întreținere pe tronsonul de drum național DN2 M. Aceștia au fost întâmpinați de directorul SDN Focșani, Paraschiv Marian, care le-a prezentat stadiul lucrărilor.
„Proiectul de modernizare a acestui drum Nereju-Butucoasa-Andreiașu are o lungime de 10 kilometri. Pentru că pe acest drum nu s-au efectuat lucrări de foarte mulți ani, am decis să facem această intervenție, o reparație, și anume așternerea unui strat de mixtură asfaltică frezată, ce a fost compactată și va fi acoperită cu o peliculă de bitum, care ulterior va fi cilindrată, iar în câteva zile va arăta ca un covor asfaltic omogen“, a precizat fostul prefect Nicușor Halici, inițiatorul și susținătorul acestui proiect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?