Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

ULTIMA ORĂ! FOTO! Noul prefect al județului Vrancea, Marius Iorga, a depus jurământul

Marius Iorga a fost învestit în funcția de prefect și a depus jurământul în prezența șefilor de instituții deconcentrate. La eveniment au mai fost prezenți fostul prefect Nicușor Halici, vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea Ionel Cel Mare, subprefecții Claudia Serafimciuc și Gheorghiță Berbece,  primarul municipiului Focșani, Cristi Misăilă. 

Pentru că la nivel național au avut loc mai multe numiri de prefecți, Secretariatul General al Guvernului a organizat depunerea jurământului în sistem de videoconferință.
„Este un pas important și un moment special din viața mea în care voi răspunde la o provocare nouă pe plan profesional. Cred că este un angajament foarte serios pe care mi-l asum în fața Guvernului României, în fața dumneavoastră și în fața vrâncenilor. Sper ca experiența pe care am acumulat-o în administrație de-a lungul timpului să mă ajute și, împreună cu funcționarii din Instituția Prefectului Județului Vrancea pe care pot spune că îi cunosc bine, să-mi duc la îndeplinire atribuțiile ce îmi revin. Sper din toată inima să am o bună colaborare cu dumneavoastră cei din instituțiile decocentrate, așa cum am avut-o și până acum. Am fost, sunt și voi râmâne un om al dialoguluiׅ“, a declarat după învestire prefectul
Marius Iorga.

 

Totodată, prefectul Marius Iorga a mulțumit fostului prefect, Nicușor Halici, și tuturor celor care l-au susținut și i-au acordat încredere:
„Vreau să îi mulțumesc domnului Nicușor Halici și tuturor celor care m-au sprijinit și mi-au acordat încredere. Vreau să-i promit că nu o să-l dezamăgesc și sper să ajung la același nivel moral și profesional de care dumnealui a dat dovadă pe tot parcursul cât a deținut această funcție foarte importantă.”

 

Premierul Marcel Ciolacu a semnat joi două hotărâri de guvern, care au vizat eliberarea din funcție a prefectului Nicușor Halici și numirea în funcție a lui Marius Iorga. Nicușor Halici și-a anunțat demisia la sfârșitul lunii martie. El este președintele PSD Vrancea și va candida la funcția de președinte al Consiliului Județean Vrancea, din partea PSD.

Până în prezent, Marius Iorga a îndeplinit funcția de șef de cabinet al prefectului Halici, iar anterior fusese consilier local în Consiliul Local al municipiului Focșani din partea PSD. Marius Iorga a fost viceprimar al municipiului Focșani în perioada 2014-2020.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?