Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

A murit Mioara Pupăză, bibliotecară la Colegiul Național „Unirea” Focșani

S-a stins din viață Mioara Daniela Pupăză, bibliotecară la Colegiul Național „Unirea” Focșani. Tristul anunț a fost făcut de Biblioteca Județeană Duiliu Zamfirescu Vrancea, printr-o postare publicată pe Facebook:

„Suntem adânc îndurerați de plecarea mult prea devreme dintre noi, la cele veșnice, a doamnei Monica Pupăză (Monica era numele sub care era cunoscută de colegi și prieteni – N.R.), colega noastră de la biblioteca prestigiosului Colegiu „Unirea” din Focșani. A fost un om bun, cald, prietenos și gata oricând să ne fie aproape tuturor!
Drum lin, spre lumină și odihnă celestă, draga noastră, iar părinților și întregii familii atât de îndurerate, condoleanțe și puterea de a merge mai departe, în numele vieții!

Oana-Raluca BOIAN, manager și Colectivul Bibliotecii Județene Duiliu Zamfirescu Vrancea”.

Într-un trist anunț transmis prin Monitorul de Vrancea se arată: „Pupăză Mioara-Daniela, fata noastră frumoasă, îngerul nostru scump și iubit, ai plecat prea devreme dintre noi. Ai lăsat în urmă 4 flori, 2 boboci și o soră care nu te vor uita niciodată! Părinții Lenuța și Spiru Șaigău”.

Mioara Daniela Pupăză urma să împlinească 61 de ani. Trupul neînsuflețit este depus la Biserica Săpunari de lângă sediul Tribunalului, iar înmormântarea va avea loc joi.

Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să o odihnească în pace!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?