Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

ULTIMA ORĂ! Trei răniți, dintre care doi copii, într-un accident la ieșire din Focșani spre Odobești

Un accident rutier s-a produs în această dimineață, la ieșirea din Focșani spre Odobești. Două autoturisme au fost implicate și trei persoane au fost rănite. Dintre cei trei răniți, doi sunt copii, potrivit informațiilor primite de la Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea:

„Este vorba despre o coliziune care a avut loc între două autoturisme. Trei persoane au fost rănite ușor, dintre care doi minori. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.”

Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Vrancea a transmis că „astăzi, la ora 08:09, Dispeceratul SAJ a primit o solicitare pentru un eveniment rutier petrecut pe DN 2M – drumul Focșani – Odobești, în care au fost implicate trei autoturisme. La solicitare au fost direcționate două ambulanțe SAJ B2, unde au identificat trei victime: doi copii în vârstă de 6 și 3 ani, ce prezentau traumatisme minore prin accident rutier și o pacientă în vârstă de 21 ani, ce prezenta traumatism genunchi. După ce le-au fost acordate îngrijiri medicale la locul solicitării, pacienții au fost transportati la Unitatea de Primiri Urgențe Focșani.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?