Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Duminică 2 iunie 2024. Nr. 6639

Gelozia alimentată de alcool, motivul pentru care o vrânceancă și-a bătut soțul

Dragoste cu „năbădăi” în cazul unui cuplu căsătorit din județ, atât de „aprinsă” fiind situația încât s-a apelat inclusiv la ajutorul polițiștilor, procurorilor și instanței. La mijloc, un ordin de protecție emis împotriva unei femei din Vrancea, după ce aceasta și-a agresat soțul, la începutul lunii trecute. Însă în final dragostea a învins și, după câteva zile în care au stat separați, bărbatul agresat a revenit la sentimente mai bune și a anunțat că s-a împăcat cu soţia sa.

S-a întâmplat în instanță, după câteva zile de la incident, acolo unde procurorii solicitau, în numele victimei – adică a soțului, să se dispună instituirea unui ordin de protecţie impotriva soției agresoare, aceasta urmând a fi obligată să păstreze o distanţă minimă de 20 m faţă de vrâncean şi faţă de locuinţa acestuia, precum și evacuarea temporară a locuinţei. Anterior, în ziua conflictului, polițiștii chemați la fața locului constataseră, „prin prisma răspunsurilor oferite de victimă”, „existența unui risc iminent asupra acesteia, motiv pentru care s-a procedat la emiterea unui ordin de protecție provizoriu”.

Riscul venea din aceea că bărbatul resimțea „o stare de temere”, după ce cuplul se certase și, pe fondul unor discuții purtate în contradictoriu, a stării de ebrietate și a geloziei, soția și-a lovit soțul cu o bâtă de lemn în zona spatelui și a antebrațului stâng. Dar la câteva zile, bărbatul și-a iertat jumătatea, aspect susținut inclusiv în instanță, când a explicat că nici nu îi mai este frică, astfel că la judecătorie s-a luat act „de cererea de renunțare”.

Foto cu rol ilustrativ, sursa: https://www.freepik.com/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?