Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Deputatul Laurențiu Marin: Sprijin financiar pentru familiile cu venituri mici pentru branșarea la rețelele de apă și la canalizare

          Deputatul PSD de Vrancea, Laurențiu Marin, a anunțat că vrâncenii care stau la casă primesc un sprijin financiar de 1.900 euro pentru branșarea la rețelele de apă și canalizare. Este vorba de intrarea în vigoare a Programului Prima conectare. „Practic, Programul Prima Conectare aduce civilizație în familiile nevoiașe. Serviciile de apă și canalizare sunt și trebuie să fie o normalitate pentru toți locuitorii județului Vrancea și ai României, indiferent de locul în care trăiesc. Programul Prima Conectare se derulează prin Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) și se adresează beneficiarilor care au venituri reduse. Înscrierile se fac pe site-ul Administrației Fondului pentru Mediu până cel târziu 26 iunie, inclusiv, în limita bugetului alocat. Abordarea va fi pe principiul «primul venit, primul servit»“, a afirmat deputatul vrâncean.

          Laurențiu Marin a precizat că programul are o valoare totală de 850 milioane de lei, iar beneficiarii vor primi vouchere în valoare de 1.900 de euro. Pentru ca familiile și persoanele în nevoie sau cu posibilități reduse să beneficieze de vouchere, acestea trebuie să se adreseze operatorului de apă și canal de pe raza localității de domiciliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?