Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

VIDEO/FOTO! Festivitate în Piața Unirii din Focșani, de Ziua Jandarmeriei Române

Jandarmeria Română sărbătorește, pe 3 aprilie, 174 de ani de la înființare, ocazie cu care astăzi, în Piața Unirii din Focșani s-a desfășurat o festivitate la care au participat, alături de oficialitățile județului Vrancea, jandarmii vrânceni, într-un ceremonial militar și religios plin de solemnitate. Pe parcursul activității, între orele 10.00-14.00, au fost prezentate tehnica și mijloacele din dotare, autospecialele folosite în misiuni, oferta educațională a instituțiilor militare de învățământ. Un exercițiu demonstrativ a fost executat de luptătorii de la Grupa Antiteroristă și Acțiuni Speciale, fiind apoi urmat de defilarea cadrelor Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea.

Mesajul vicepreședintelui Consiliului Județean Vrancea, Ionel Cel-Mare, de Ziua Jandarmeriei Române:

„Jandarmeria Română constituie una dintre instituțiile importante ale statului, care asigură un climat de stabilitate și ordine și care are menirea de a fi aproape de cetățeni. Doresc să felicit cadrele Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea pentru profesionalismul de care dau dovadă în fiecare zi pentru îndeplinirea misiunilor de menținere a liniștii și ordinii publice și le urez multă sănătate și împliniri!𝑳𝒂 𝒎𝒖𝒍𝒕𝒊 𝒂𝒏𝒊!”

Mesajul Primarului Municipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilă:

3 aprilie- Ziua Jandarmeriei Române

„Încă de la momentul înființării sale, Jandarmeria Română a fost unitatea de elită care a vegheat în permanență la respectarea ordinii și liniștii publice.

Putem spune, fără teama de a greși, că viața noastră și-a urmat cursul firesc și multumită profesionalismului jandarmilor vrânceni. Așa am putut, în liniște și fără alte griji, să ne ocupăm de cei dragi și mai ales să dăm copiilor noștri educația necesară.

Conform statisticilor naționale, Focșaniul este unul dintre cele mai sigure orașe din țară. Acest lucru este în mod cert rezultatul muncii continue și responsabile a unor profesioniști.

Când vedem în toată lumea și mai nou și la noi în țară că fenomenele cu violență traversează o dezvoltare fără precedent, Focșaniul rămâne în continuare un reper al siguranței cetățeanului indiferent de zi sau oră. Tocmai de aceea trebuie să fim recunoscători și să sprijinim întru totul această forță de elită care este Jandarmeria Română. Pentru că numai astfel ne vom asigura nouă și copiilor noștri climatul de siguranță de care avem nevoie pentru a duce o viață normală.

Îl felicit pe inspectorul șef Adrian Babiș pentru activitatea pe care o desfășoară la conducerea Inspectoratului de Jandarmi Județean „Eracle Nicoleanu” Vrancea.

Vă mulțumesc pentru că vă desfășurați activitatea la Focșani, casa noastră!

Tuturor jandarmilor, vă mulțumesc și vă urez “La Mulți Ani!””

Mesajul lui Nicușor Halici, fostul prefect al județului Vrancea:

„174 de ani în slujba comunității!

Astăzi celebrăm Ziua Jandarmeriei Române, un moment semnificativ în care avem prilejul de a recunoaște importanța și contribuția acestei structuri, privind protecția și siguranța în țara noastră.

Fără jandarmi, societatea ar fi expusă la nenumărate riscuri și vulnerabilități, pe care de cele mai multe ori, nu le conștientizăm.

Prezența și implicarea lor activă ne oferă liniștea și siguranța de care avem nevoie și pentru care suntem profund recunoscători.

Vă mulțumim pentru angajamentul și eforturile neobosite în slujba comunității!”

Astăzi, începând cu ora 20:00 va avea loc festivitatea de retragere cu torțe pe traseul Piața Unirii – bulevardul Unirii – strada Republicii – Piațeta Teatru.

La mulți ani Jandarmeriei Române, la mulți ani jandarmilor vrânceni!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?