Ediția: Luni 22 aprilie 2024 Nr. 6609
Ediția: Luni 22 aprilie 2024 Nr. 6609

FOTO! Tânăr dezbrăcat și cu comportament agresiv, prin centrul Focșaniului

Un tânăr de 20 de ani a fost surprins noaptea trecută în zona „Ceasul Rău” din Focșani, în timp ce se plimba gol pușcă, având un comportament agresiv și strigând „Eu sunt Dumnezeu!”, „Familia mea m-a înnebunit!”. Tânărul a fost filmat de cei prezenți la aceea oră pe stradă, iar imaginile au apărut pe rețelele de socializare. Jandarmeria Vrancea a transmis un comunicat de presă, din care aflăm că tânărul a fost ridicat de echipajele de jandarmi și polițiști și a fost dus la o unitate medicală, întocmindu-se un dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri.

„În data de 02.04, in jurul orei 01:00, un echipaj de Jandarmerie a fost sesizat prin SNUAU 112 referitor la faptul că un bărbat se plimbă dezbrăcat pe stradă, în zona Ceasul Rău.
La momentul sosirii echipajului de jandarmi,la fața locului se afla un echipaj de poliție care s-a sesizat din oficiu pentru aceeași faptă.
La fața locului se afla un bărbat de aproximativ 20 de ani care avea un comportament agresiv verbal și fizic, era dezbrăcat și vorbea incoerent. Ca urmare a comportamentului acestuia, jandarmii și polițiștii au luat măsura imobilizării și ulterior conducerii la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate. În cauză se fac cercetări pentru comiterea infracțiunii de Ultraj contra bunelor moravuri”
, a transmis IJJ Vrancea.

Biroul de presă al Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Vrancea a precizat: „În cursul nopții de 1/2 aprilie, în jurul orei 01.30, un apel 112, semnala faptul că un bărbat dezbrăcat săvârșește acte de exhibiționism pe o stradă din municipiul Focșani.

La fața locului au fost direcționate un echipaj de poliție și unul de jandarmi.

Întrucât tânărul de 19 ani nu coopera și se manifesta agresiv, a fost încătușat și condus la o unitate medicală de specialitate.

Din primele verificări efectuate, poliţiştii au stabilit că acesta ar fi comis acte de exhibiţionism pe strada Republicii, în prezenţa unor trecători.

În această cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?