Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Omul de afaceri Victor Roman și-a dat demisia din PSD și s-a înscris în partidul lui Piedone

Omul de afaceri Victor Roman și-a dat demisia ieri din PSD. Motivul este unul personal și are legătură cu activitatea politică, acesta precizând că nu se mai regăsește în actuala echipă. Victor Roman a fost membru al PSD din 2004 și până în prezent, fiind responsabil cu zona de nord a județului. În perioada 2004 – 2022 a fost și vicepreședinte al PSD Vrancea. În perioada 2004 – 2012 a fost consilier județean în cadrul Consiliului Județean Vrancea, iar între 2012 – 2016 a fost deputat în Parlamentul României, fiind vicepreședinte al comisiei juridice de disciplină și imunități din Camera Deputaților.

Cu toate acestea, Victor Roman nu a ieșit din politică și a anunțat că se va ocupa de organizația județeană a Partidul Umanist Social Liberal (PUSL) în calitate de președinte interimar. „Mi-am dat demisia din Partidul Social Democrat pentru că în ultima vreme nu mă mai regăseam în actuala echipă. Chiar dacă am plecat din acest partid nu înseamnă că ies din politică.

Am fost mandatat ca, în calitate de președinte interimar, să mă ocup de organizația județeană a Partidului Umanist Social Liberal, funcție din care voi organiza campania electorală pentru acest partid în județul Vrancea”, a declarat Victor Roman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?