Ediția: Luni 22 aprilie 2024 Nr. 6609
Ediția: Luni 22 aprilie 2024 Nr. 6609

Focșani. Un tânăr și-a amenințat mama cu un cuțit și i-a luat telefonul; el a fost prins, cu ajutorul cetățenilor, de un polițist și un jandarm

Reţinut de poliţişti pentru tâlhărie calificată și încălcarea ordinului de protecție

Printr-un apel la 112, în jurul orei 12.00, un bărbat din municipiul București anunța faptul că, în locuința mamei sale din municipiul Focșani, a pătruns fratele său, în vârstă de 19 ani, care ar fi avut asupra sa un cuțit.

Spre locul indicat au fost dirijate imediat echipaje de poliție și jandarmerie.

Primul echipaj de poliție care a sosit la adresa indicată a identificat femeia de 47 de ani, care a relatat faptul că, prin amenințare, fiul său i-ar fi luat telefonul mobil.

Totodată, tânărului de 19 ani îi fusese interzis printr-un ordin de protecție emis de instanță să se apropie la o distanță mai mică de 50 de m față de aceasta.

La scurt timp, echipajul mixt format dintr-un polițist și un jandarm, l-a identificat pe cel în cauză la aproximativ 1 km de locuință, iar la vederea autospecialei, acesta a fugit.

Colegul nostru Sorin și Maricel, jandarm în cadrul IJJ Vrancea, au alergat, au reușit să îl prindă și să îl imobilizeze pe tânăr, pe care l-au condus la sediul Poliției Municipiului Focșani.

Mulțumim pe această cale cetățenilor care nu au rămas nepăsători și au acordat sprijin patrulei.

Tânărul a fost reținut pentru 24 ore, iar în prezent se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Vrancea.

Sursa text și foto: Biroul de presă al IPJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?