Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

Handbal, Liga Națională – Revenirea din repriza a doua a fost insuficientă pentru un rezultat bun!

  • CSM București – CSM Focșani 2007 27-23 (17-8)

Formații

CSM București: Asanin, Shymans kyi – Mihalcea, Schneider – 5, Voica – 3, Dodică – 2, Rotaru – 1, Da Silva – 8, Mitu, Ioannou – 2, Szasz – 1, Nica – 2, Campos – 1, Onyejekwe – 1, Szeles – 1, Duță.

CSM Focșani 2007: Marocico, Bucătaru, Cloșcă – Ragea, Rață – 3 goluri, Pavlov – 3, Golea – 2, Miroiu, Trkulja – 1, Toboșaru – 1, Mocanu, Marijanac – 2, Roșu – 1, Eros – 1, Simsar – 6, Makrishin – 3.

Handbaliștii Focșaniului au pierdut partida pe care au disputat-o duminică, 31 martie, în Sala Apollo din Capitală, în compania CSM București, în etapa a 21-a a campionatului Ligii Naționale. Victoria gazdelor era de așteptat dacă sunt avute în vedere parcursul lor mult mai bun în actuala competiție și problemele de lot ale oaspeților. Surprinzătoare a fost maniera în care focșănenii au acumulat un pasiv de 8 goluri în 12 minute și 29 de secunde, în care nu au înscris nici o dată! După 9-8 în minutul 17 și 29 secunde au intrat într-un blocaj total – alimentat și de intervențiile de senzație ale lui Asanin – și din care nu au ieșit decât după pauză! Repriza a doua a început pentru oaspeți de la 8-17 și a continuat cu o serie impresionantă de 15 goluri marcate și doar 7 primite, cu care scorul a ajuns la 24-23. Era minutul 56 și părea că este suficient timp ca oaspeții să producă o incredibilă răsturnare de scor. Însă efortul făcut în repriza a doua i-a lăsat pe focșăneni fără resursele fizice cu care să forțeze victoria. Două erori tehnice comise pe un astfel de fond i-au făcut să piardă mingea, iar gazdele au finalizat cu goluri, scorul a ajuns la 26-23 în minutul 58 și meciul era jucat. Abia atunci, după ce înainte de pauză părea că va fi un scor fluviu pentru CSM București. Din nou a fost foarte promițătoare evoluția internaționalilor de tineret Alexandru Golea și David Pavlov care au adus în teren plusul de energie de care CSM Focșani 2007 avea nevoie pentru a reveni – și a conta – în joc.       

Declarația de după meci pentru pagina de Facebook a CSM Focșani 2007, a antrenorului Dalibor Cutura: „În seara aceasta am jucat practic două meciuri diferite într-unul. În prima repriză, din minutul 17, am intrat într-o gaură neagră fără explicații, le-am dat mingea fără nicio concentrare și am ratat din situații clare unu-la-unu cu portarul. În a doua repriză, însă, am dat dovadă de caracter și am jucat 30 de minute foarte bune, dar nu a fost suficient, având în vedere că aveam de recuperat o diferență de nouă goluri. Cu toate acestea, am ajuns la doar un gol de gazde în minutul 56, dar a fost foarte obositor și greu de jucat fiecare atac, practic perfect, pentru a reuși și a depăși adversarul”.

Miercuri, 10 aprilie, CSM Focșani 2007 va întâlni în Sala Polivalentă pe Minaur Baia Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?