Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

FOTO: Gologanu. Neculai Riciu va candida pentru un nou mandat de primar

Primarul comunei Gologanu, Neculai Riciu, și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat de primar. Edilul șef din Gologanu susține că are sprijinul PSD, partid pe care îl reprezintă încă de la primul mandat. „Vreau să vă anunț că îmi voi depune candidatura pentru un nou mandat la funcția de primar al comunei Gologanu, având din nou sprijinul Partidului Social Democrat, partid pe care-l reprezint de la primul mandat de primar.

Sunt onorat că am posibilitatea, cu sprijinul dumneavoastră, să reprezint din nou comuna Gologanu, o comună frumoasă cu cetățeni deosebiți, cetățeni care m-au sprijinit permanent în tot ceea ce s-a realizat în comună, ocazie cu care le mulțumesc. Pentru că importante sunt faptele și nu vorbele, doresc să vă prezint mai jos o sinteză a realizărilor Primăriei Gologanu în cele două mandate în care am ocupat funcția de primar, proiectele aflate în derulare și planurile de viitor.

Sper din tot sufletul că îmi veți acorda votul pentru a duce la bun sfârșit proiectele începute, proiecte care au o importanță deosebită pentru dezvoltarea comunei. Vreau să mulțumesc cu această ocazie întregului personal din aparatul de specialitate al primarului pentru munca de echipă de care a dat dovadă, consilierilor locali și nu în ultimul rând dumneavoastră, cetățenilor comunei. Vă voi ține la curent cu stadiul lucrărilor aflate în derulare”, a scris primarul Neculai Riciu pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?