Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

FOTO: Fotbal județean – Derbiul de la Gugești a fost câștigat de gazde!

  • CSL Victoria Gugești – CSM Adjud 1946 3-2 (1-0)

Etapa a doua a play-off-ului Superligii Vrancea a adus față în față, pe stadionul din Gugești, sâmbătă, 30 martie, echipa locală Victoria și CSM Adjud 1946. Gugeștenii, care câștigaseră și la Adjud, în sezonul regulat s-au impus cu 3-2. A fost o dispută care a plăcut spectatorilor care au umplut până la refuz tribunele cochetei arene gugeștene. A plăcut și prin disputa din teren ca și, pentru gugeșteni, pentru că favoriții lor au obținut trei puncte care pot fi foarte importante în tentativa Victoriei de a-și asigura un nou titlul de campioană a Vrancei.

Gazdele au avut 1-0 la pauză, în minutul 50 s-a făcut 2-0, însă adjudenii au replicat tăios și au egalat la 2. Marcaseră Cosmin Milea și Alin Dascălu, respectiv Vasile Padovei și Mădălin Predoiu. Cu patru minute înainte de final, Ciprian Isac a sprintat pe dreapta, a centrat în mijlocul careului, Andrei Paizan a reluat cu capul iar Cătălin Costin a deviat în gol mingea pe care o aștepta Gabri Lazăr. S-a făcut 3-2, și așa a rămas până la terminarea prelungirilor pentru că Robert Antal, excelent executant al loviturilor libere, nu a reușit să cadreze pe poartă și să trimită în plasa porții lui Alexandru Apenciusesei mingea șutată de la 17 metri, central.

În celălalte jocuri ale play-off-ului, Siretul Suraia – FC Panciu 1-4 și Național 2012 Golești – Viitorul Mărășești 4-2.

Clasament: 1. Victoria Gugești – 45 puncte; 2. CSM Adjud 1946 – 42 puncte; 3. Viitorul Mărășești – 36 puncte; 4. FC Panciu – 35 puncte; 5. Național 2012 Golești – 30 puncte; 6. Siretul Suraia – 18 puncte. 

În play-out, Grupa A, Trotușul Ruginești – FC Căiata 6-1 și Victoria Gologanu – ACS Homocea 5-1. Clasament: 1. Victoria Gologanu – 25 puncte; 2. ACS Homocea – 19 puncte; 3. FC Căiata – 13 puncte; 4. CSC Dumbrăveni – 12 puncte; 5. Trotușul Ruginești 1964 – 10 puncte.

Play-out, Grupa B: Gloria Bălești – Dinamo Tătăranu 0-0; Sportul Ciorăști – Energia Vulturu 0-2. Energia s-a apropiat la un punct de liderul Sportul după victoria, meritată, obținută în deplasare, prin golurile marcate de Lucian Apostol. După meci, pe pagina de Facebook a Sportului Ciorăști a fost postat comentariul: „Astăzi, pe o vreme foarte frumoasă, cu un public numeros, echipa noastră a pierdut meritat în fața echipei din Vulturu …care a meritat victoria. Sportul se menține pe primul loc în grupă cu un punct în fața Energiei”. Iar profesorul Sorin Damian, antrenorul oaspeților, a postat pe pagina de Facebook a Energiei Vulturu: „În deplasarea de la Ciorăști am întâlnit astăzi echipa locală Sportul, o formație ambițioasă și bine legată. Am reușit să ne adjudecăm cele trei puncte datorită ambiției, perseverenței și unității grupului!”. La Vulturu, Energia capătă energia care să o readucă în prim planul fotbalului județean. Timpul trecut de la reînființarea echipei în vara trecută până acum a fost consumat cu folos!

Clasament: 1. Sportul Ciorăști – 22 puncte; 2. Energia Vulturu 2012 – 21 puncte; 3. Gloria Bălești – 9 puncte; 4. Dinamo Tătăranu – 7 puncte.

Sursa foto: Facebook Victoria Gugești, Facebook CSM Adjud 1946, Facebook Energia Vulturu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?